Witte-blaasjes-onderlip-baby, blaasjes of zweertjes in de mond: aften hoe aften precies ontstaan is niet duidelijk, maar deze vervelende solitaire of multipele ulceraties van het mondslijmvlies steken meestal de kop op bij een verminderde weerstand, oververmoeidheid, een slechte mondhygiëne, bij overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen of aanhoudende spanning en stress. . het gaat om blaasjes of zweertjes in de .... Blaasjes op de lippen, geen koortslip! home//forum//mond & lippen//blaasjes op de lippen, geen koortslip! googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1478010500310-0'); }); 1 2 → anoniem 7 oktober 2008 om 09:25 #1 zo'n maand geleden had ik voor het eerst ineens blaasjes op mijn lip. ze bleven ongeveer twee weken zitten en gingen af en toe kapot waardoor er… lees meer, witte blaasjes op lip. mogelijke oorzaken van bultje op lip zijn onder meer koortslip (blaasjes op de lip), bijtfibroom, hand-, voet- en mondziekte witte of gelige bultjes of vlekken lippen: blaasjes, zweertjes, vlekjes, aften, allergie en pijn.de lippen zijn een prominent onderdeel van het gezicht. een zweertje of huiduitslag op...

Lippen: blaasjes, zweertjes, vlekjes, aften, allergie en pijn. de lippen zijn een prominent onderdeel van het gezicht. een zweertje of huiduitslag op..., hand-, voet- en mondziekte hand-, voet- en mondziekte, niet te verwarren met mond- en klauwzeer (), is een relatief veelvoorkomende en vrij onschuldige virusinfectie die meestal in de keel begint.het typische van deze virusinfectie is dat het blaren in de mond en op handen en voeten veroorzaakt. de blaren kunnen zich ook op de lip doordoen..

301 moved permanently. nginx, aft, candidiasis en herpes zijn ziekten die het mondslijmvlies aantasten (tandvlees en vliezen die de mond bekleden rond de lippen, de wangen, de tong...). ze kunnen diverse oorzaken hebben en de evolutie hangt af van lokale en algemene factoren.