THE BEST INSPIRATION


Neushoorn-baby-blijdorp, half februari 2017 werd in dierentuin blijdorp een jong neushoorntje geboren na een dracht van 16 maanden.. Op 14 februari om 23.44 uur is er in blijdorp een indische neushoorn geboren. moeder namaste en haar dochter maken het goed. de neushoornbaby is al voor publiek te zien in het dikhuidenverblijf taman indah. bezoekers kunnen op kraamvisite komen, op voorwaarde dat alles goed blijft gaan. veel fans hebben de afgelopen avond vol spanning …, diergaarde blijdorp - neushoorn poept en plast. The blijdorp zoo in rotterdam has a new resident. a brand new baby elephant was born around 3:30 on thursday morning. this is the 16th elephant to be born in the rotterdam zoo., het duurde even voordat ze de grote stap durfde te wagen. maar na een uur dralen in de stal stapte ze donderdagochtend, samen met moeder naima, dan toch de frisse lucht in: het pas geboren zwarte ....

Zwarte neushoorn naima uit diergaarde blijdorp bevalt van een jong, op zaterdag 23 december om 17:57 uur, net voor de kerstdagen. een historisch moment. in nederland is slechts één keer eerder een zwarte neushoorn geboren en dat was 57 jaar geleden, ook in diergaarde blijdorp. de bevalling verliep snel en voorspoedig. het jong waarvan het …, neushoornbaby blijdorp voor het eerst buiten te zien. donderdag 4 januari 2018, 17:45.

Berichten over neushoorn geschreven door extreem schattig. 3 november 2012. alweer blij nederlands dierentuinennieuws! nadat donderdag in dierenpark amersfoort een olifantje werd geboren, zag afgelopen nacht even na 3.00 uur in diergaarde blijdorp een neushoorntje het levenslicht. in rotterdam kunnen de beschuitjes met roze muisjes worden bestrooid voor dochter zwatra.