THE BEST INSPIRATION

Koorts-baby-binnen-blijven, koorts komt veel voor bij kinderen, vooral bij kinderen onder de 5 jaar. uw kind heeft koorts als de lichaamstemperatuur 38 graden is of hoger dan 38 graden.. Koorts bij kinderen soms denken ouders dat koorts gevaarlijk is of dat hoge koorts duidt op een ernstige ziekte. dit is meestal niet waar. vaak zijn ouders toch erg ongerust over de koorts bij hun kind., 1. is het beter om bij koorts wel of juist geen koortsverlagende middelen zoals paracetamol te geven? over het algemeen is er geen bezwaar tegen het geven van paracetamol.het kind zal zich er beter door voelen..

Nu de (mexicaanse) griep in het land is en bovendien half vlaanderen heeft af te rekenen met ernstige en minder ernstige verkoudheden, is koorts een heet h..., disclaimer. de informatie over bovenstaande aandoening is geschreven door het nederlands huisartsen genootschap (nhg).de onderdelen over de medicijnen die bij de aandoening kunnen worden gebruikt en over wat de apotheker voor u kan doen, zijn geschreven door het geneesmiddel informatie centrum van de knmp.hoewel bij het opstellen van de tekst uiterste zorgvuldigheid is betracht, zijn het nhg .... Dossier koorts is een normaal aanpassingsmechanisme en moet daarom alleen behandeld worden als ze gevaarlijk hoog oploopt of teveel hinder veroorzaakt. koorts is een complexe automatische reactie van het lichaam die zich vooral voordoet bij een infectie met ziektekiemen. het zijn niet de ziektekiemen zelf die voor de temperatuursverhoging zorgen, maar het is het afweersysteem dat het ..., heeft je kleintje waterpokken? no worries. waterpokken zijn bijna altijd onschuldig. wij vertellen je wat je moet doen als je kind waterpokken heeft..

De verspreiding van het coronavirus lijkt wereldwijd niet echt meer te stoppen. en ook in ons land zijn er ondertussen al drie besmettingen van het virus v..., mijd sociaal contact. u kunt ook geen bezoek ontvangen of op bezoek gaan en ook geen boodschappen doen. bel alleen met de huisarts als de klachten verergeren (meer dan 38 graden koorts en moeite met ademhalen) en u medische hulp nodig heeft. als u zich beter voelt en 24 uur lang geen ....

We weten steeds meer over het nieuwe coronavirus. op deze pagina krijg je antwoord op de meestgestelde vragen en vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe coronavirus.