THE BEST INSPIRATION


Het-woord-baby, het woord baby is afkomstig uit het engels. en het meervoud van baby is in het engels inderdaad babies. waarom staat er dan toch een rode duim naar beneden? het meervoud van baby is vernederlandst. baby is een engels leenwoord dat helemaal bij ons is ingeburgerd. er zijn heel veel van dit soort woorden in het nederlands.. Nederlands: ·een mens in de eerste fase van zijn leven een kind jonger dan één jaar noemen we een baby.· een klein voorwerp, klein zoals een baby in relatie toe een volwassene, baby- de satelliet had een babyfoto gemaakt van het heelal.··↑ "baby" in: sijs, nicoline van der, chronologisch woordenboek. de ouderdom en herkomst van onze woorden en ..., a project of personal concern to someone 1. this project is his baby 1; a very young mammal 1. baby rabbits 1 (slang) sometimes used as a term of address for attractive young women 1; the youngest member of a group (not necessarily young) 1 the baby of the family 1; the baby of the supreme court 1; a very young child (birth to 1 year) who has not yet begun to walk or talk 1.

Hieronder vind je 17 betekenissen van het woord baby. je kunt ook zelf een definitie van baby toevoegen. 1: 3 1. baby. deze betekenis is nsfw/18+. klik hier om deze betekenis te tonen. al - 12 oktober 2003 nsfw / 18+ 2: 2 0. baby. een mens in de eerste fase van zijn leven een klein voorwerp, klein zoals een baby in relatie toe een volwassene ..., het woord baby wordt meestal in het midden van een zin gebruikt en wordt uitgesproken zoals het klinkt. het kan ook in meer formele contexten worden gebruikt. baby voorkomen in kruiswoordraadsels. laag gemiddeld hoog. baby verschijnt zelden in kruiswoordpuzzels..

Belangrijk verschil: het woord 'baby' betekent elk kind van de geboorte tot de leeftijd van 4, terwijl het woord 'kind' verwijst naar elk kind van drie maanden tot twaalf jaar.. een van de meest bijzondere momenten in het leven is wanneer een baby naar je kijkt, of je grote vinger stevig dichtknijpt met zijn kleintjes, of naar je glimlacht als je er grappige gezichten van maakt., wanneer iemand toch het woord ‘baby’ zegt, moet die persoon zijn sticker of button inleveren en doorgeven aan iemand anders. degene die aan het einde van de babyshower de meeste stickers of buttons heeft verzameld is de winnaar van het spel; verboden woord. benodigdheden-stickers / buttons.

Babyshower spel 4 – het woord baby is verboden! op een babyshower is er meestal maar één veel voorkomend onderwerp - precies, de baby! met dit babyshower-spel ontstaan er veel ongemakken en grappige situaties, omdat het woord "baby" vanaf nu verboden is! bij aankomst geef je elke gast drie houten wasknijpers om aan zijn kleding te bevestigen.