THE BEST INSPIRATION

Dubbele-nationaliteit-baby, in sommige gevallen heeft u al bij uw geboorte een dubbele nationaliteit. sommige landen hebben de regel dat een kind de nationaliteit krijgt van het land waar het wordt geboren. ook als het om 1 of 2 ouders uit het buitenland gaat. een kind kan dan 2 of 3 nationaliteiten hebben. sommige landen .... Lees meer over de mogelijkheid om naast de nederlandse nationaliteit een andere nationaliteit te hebben. en wanneer u moet kiezen tussen de 2 nationaliteiten., kind geboren in belgië uit een belgische ouder. als een kind in belgië geboren is, wordt het automatisch belg als één van de ouders belg is. dat vind je terug in artikel 8, §1, 1° van het wetboek van de belgische nationaliteit (wbn)..

Iemand is bipatride of heeft een dubbele nationaliteit wanneer deze persoon de nationaliteit heeft van twee landen. heeft iemand drie of meer nationaliteiten dan noemen we deze persoon ook wel tripatride. het verkrijgen van meerdere nationaliteiten is mogelijk door afstamming of verkrijging op andere wijze, al dan niet op verzoek van de betrokken persoon., geboorte aangeven en kind erkennen in dit land of gebied. als uw kindje wordt geboren in de filipijnen, kunt u de geboorte aangeven bij de gemeente waar uw kindje wordt geboren..

Homepage › forums › zwanger zijn › jij & je zwangerschap › dubbele nationaliteit dit onderwerp bevat 9 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door anonymous_username 14 jaren, 6 maanden geleden. 1 2 → auteur berichten anonymous_usernamelid 14/01/2006 om 23:59 #1290678 ik zoek mensen die mij wat meer kunnen vertellen over een dubbele […], zoals eerder geschreven, verruimt het regeerakkoord in principe de mogelijkheden voor dubbele nationaliteit. het staat er als volgt verwoord: “het kabinet bereidt in samenhang voorstellen voor ter modernisering van het nationaliteitsrecht. het betreft een verruiming van de mogelijkheid van het bezit van meerdere nationaliteiten voor aankomende eerste generatie emigranten en immigranten..

Soms krijgt iemand automatisch de nederlandse nationaliteit bij geboorte of erkenning. kijk voor wie dit geldt., dubbele nationaliteit: hoe zat het ook alweer? nadat het actiecomé “nederlanderblijven” ruim 2 jaar geleden het beruchte wetsvoorstel voor totale afschaffing van dubbele nationaliteit heeft weten tegen te houden, volgde prompt de reactie (en nog steeds): “maar dan is nu toch alles opgelost voor de nederlanders in het buitenland?”. nee dus.